Als u investeert in uw eigen ontwikkeling zijn daar natuurlijk kosten aan verbonden.

Gaat u naar de sportschool om lichamelijk fit te worden of te blijven, dan weet u dat hier kosten aan verbonden zijn.

Voor professionele begeleiding van  rouw en verlies therapie gelden deze tarieven om zo te investeren in een gezonde geest.

Kennismakingsgesprek:

Voor het eerste kennismakingsgesprek (30 minuten), wordt € 30,= euro berekend. Er vindt eerst een kennismakingsgesprek plaats. Dit gesprek is bedoeld om te kijken wat u met de begeleiding wilt bereiken en na te gaan of u daarvoor op de juiste plek bent. Kernwoorden in mijn manier van werken zijn aandacht, veiligheid, integriteit en professionaliteit.

Particulier tarief:

€ 60,= euro per uur, gemiddeld 6 sessies per behandeling.

Doorgaans moeten de kosten van de begeleiding zelf worden betaald, tenzij er een vergoeding mogelijk is via de zorgverzekeraar. Informeer naar de mogelijkheden en de tarieven. U kunt ook uw werkgever vragen om aan de kosten van de therapie bij te dragen.

Betalen:

Aan het einde van ieder consult betaalt u contant of betaalt u het verschuldigde bedrag voorafgaand van het consult per bank.

Afspraak afzeggen of wijzigen:
Afspraken dienen uiterlijk 24 uur voor het tijdstip van de afspraak geannuleerd te worden. Dit kan alleen telefonisch! Bij het niet tijdig annuleren wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.
Bedrijven en Scholen: Op aanvraag
Gezin/familie of lotgenotengroep: Op aanvraag
Lezing of workshop: Op aanvraag
Reistijd >5 km worden reiskosten en reistijd in gematigd tarief in rekening gebracht.